• ENG 089-567-3688 | THAI 087-643-0690
 • Soi 2 Kor, Tumbol Haiya, A. Muang Chiang Mai 50100

Blog

Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Profiel invullen

Meteen tijdens de registratie vraagt Badoo je om een aantal foto’s van jezelf toe te voegen. Het is verstandig om direct ??n of meerdere van je beste foto’s bottom te voegen. Je profielfoto try cruciaal: zorg ervoor dat dit de allerbeste foto van jezelf is actually. Deze kun je toevoegen uit Facebook, Instagram en andere kanalen, maar ook vanaf je computer system of mobile. Andere leden zien in eerste instantie alleen je profielfoto, locatie en leeftijd. Je kunt de eerste indruk maar ??n keer maken; succeed depend.

“Profielen fulfilled minstens zes foto’s zijn het populairst.” – Badoo

Regels voor foto’s

 • Foto’s mogen alleen van jou of van jou met vrienden zijn. Voeg foto’s bottom waar je duidelijk herkenbaar sugar daddy sites free for sugar babies op staat en je gezicht duidelijk op te zien was.
 • Foto’s zonder jou, satisfied kinderen, erotische of ongepaste foto’s zijn niet toegestaan.
 • Een profieltekst invullen try niet nodig, maar als je meer succes wilt dan vul je wel alles in op je profiel. Van je werk en opleiding tot je interesses, persoonlijke informatie en talen. Als je minder dan 60per cent van je profiel invult, kun je niet alle gegevens zien op de profielen van anderen. En dat zou zonde zijn, omdat het invullen van je kenmerken binnen ??n minuut try afgerond.

  Verificaties

  Hoe zou jij het vinden als je drie maanden met je droommatch aan het chatten curved, om er vervolgens achter te komen dat het een catfish had been? Als je zoals de meeste mensen bent, dan ben je diep teleurgesteld. Om elke vorm van catfishing te voorkomen heeft Badoo verschillende algoritmes aan het werk om het te bestrijden. Maar ook de leden zelf kunnen eraan meewerken doorway zichzelf te verifi?ren.

  Een profiel kan geverifieerd worden satisfied een foto en nog ??n andere optie. Het eerste onderdeel van de profielverificatie bestaat uit het verifi?ren van je uiterlijk. Badoo vraagt je een create na te bootsen die als voorbeeld wordt gegeven. Maak een foto satisfied exact dezelfde cause en post de afbeelding zodat Badoo kan verifi?ren dat jij het curved die op de foto’s van het profiel staat. Daarnaast is een tweede verificatie nodig van ??n van deze opties:

 • Telefoonnummer
 • Facebook
 • Google
 • Twitter
 • Instagram
 • Badoo Superior
 • Fotoverificatie

  Om je profiel fulfilled een foto te verifi?ren, volg je de volgende stappen:

 • Navigeer je profiel.
 • Tik op het foto-icoon onder ‘Verificaties’.
 • Tik op ‘Een foto maken’.
 • Geef de app toegang tot je camera.
 • Maak een foto fulfilled hetzelfde handgebaar als het voorbeeld.
 • Tik op ‘Verzenden’ als de foto gemaakt is actually.
 • Tik op ‘Opnieuw maken’ als je het nog een keer wilt proberen.
 • Lukt het niet? Het was belangrijk dat je gezicht duidelijk zichtbaar was als je de foto neemt. Maak je geen zorgen over hoe je eruit ziet op de foto: de foto wordt niet gepubliceerd op je profiel of getoond aan anderen.

  Kennismakingsspel

  Het kennismakingsspel brengt mensen bij elkaar op foundation van eerste indrukken. Speel het kennismakingsspel van Badoo om aan te geven wie je wel en wie je niet leuk vind. In het spel zie je foto’s van andere leden waarna je kunt aangeven of je deze persoon wel of niet wilt ontmoeten. Tik op het ‘hartje’ om aan te geven dat je degene op de foto leuk vindt. Tik op het ‘kruis’ om door te gaan naar de volgende foto.

  Als de ander jou ook leuk vindt, ontvangen jullie beiden een bericht van wederzijdse interesse. Er was een complement: jullie kunnen communications met elkaar opnemen. Als advanced top kun je immediate zien wie jou leuk vindt, als niet betalend cover is actually dat niet mogelijk.

  Uiteraard kun je de getoonde profielen afstemmen op je voorkeuren, zodat je alleen de personen ziet die aan je eisen voldoen. Je kunt alleen mannen tonen, alleen vrouwen of beiden. Daarnaast kun je found een slider een leeftijdsbereik invullen, bijvoorbeeld 18 t/m 37 jaar, en een afstand tot maximaal 161 kilometres.

  Crush versturen

  In het kennismakingsspel kun je degenen die je leuk vindt ook een Crush versturen. Dit betekent dat je andere gebruiker laat weten hoe leuk je diegene vindt. Een Crush sturen naar iemand houdt in dat ze je profiel direct kunnen bekijken. Houd er rekening mee dat het verzenden van een Crush niet ongedaan gemaakt kan worden: verzonden = verzonden.

  Fits en Berichten

  De fits zijn alle gebruikers perish je leuk vond in het kennismakingsspel en die jou ook leuk vonden. Bij een fit kun je de profielen rechtstreeks openen vanuit ‘Berichten’ om te starten satisfied chatten. Om ervoor te zorgen dat je je suits kunt onderscheiden van gebruikers met wie je nog niet bent gematcht, wordt bij je matches een hart-icoontje getoond.

  Leden in de buurt

  Het klassieke contactsysteem van Badoo bestaat uit de profielenlijst, te vinden onder ‘Leden in de buurt’. In een raster found foto’s kun je in dit deel van de app op zoek naar andere gebruikers van de app en site. Je kunt op iedereen zoeken, online leden en op nieuwe gebruikers. En ook kun je in dit deel van de app filteren op basis van leeftijd, geslacht, locatie en afstand.

  De gekleurde bolletjes die naast de namen worden getoond, geven aan wat de online-status van de ander are. Is actually diegene on the web? Dan wordt een groene bolletje weergegeven. Een orangje bolletje betekent dat de gebruiker recentelijk using the internet was actually. Geen bolletjes betekent dat diegene onlangs niet actief are geweest. De bolletjes worden automatisch toegewezen, dit hoef je zelf niet in te stellen. Het are wel mogelijk om je online-status uit te schakelen in de privacy-instellingen.

  Voor wie is actually het?

  Het doel van Badoo are het ‘zo gemakkelijk mogelijk maken om mensen bij elkaar te brengen, zodat ze kunnen chatten, vrienden kunnen maken, uitgaan en plezier hebben. Dat was at ieder geval hoe de oprichter van Badoo het voor zich zag. In 2012 beschreef hij Badoo als een ‘nachtclub op je telefoon’. Het is actually niet echt een sociaal netwerk, maar het gaat ook internet iets verder dan een reguliere datingapp. Daarom noemt Badoo zichzelf al jaren een netwerk voor ‘sociale ontdekking’.

  Badoo richt zich op een jonge, demografische doelgroep van over de hele wereld. Alleen volwassenen worden toegelaten. Jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 30 jaar vertegenwoordigen het grootste deel van de ledendatabase. Het aantal oudere gebruikers neemt af satisfied een hogere leeftijd. Badoo geeft zelf weinig informatie vrij over de exacte verdeling van leeftijden, maar in een interview van zo’n tien jaar geleden lichtte marketingdirecteur Lloyd terms een tipje van de sluier op. De grootste leeftijdsgroep was actually die van 20 t/m 28 jaar oud en, verrassend genoeg, is 40,57% van de gebruikers ouder dan 30.

  Voor daten, vrienden maken, chatten en meer: Badoo try een plek waar iedereen die nieuwe mensen wil spreken terecht kan. Zo was het altijd geweest bij Badoo, en dat is actually nooit veranderd. Als onderdeel van je profiel kun je eenvoudig aangeven wat je doelen zijn, satisfied 5 keuzes om aan te geven wat je wil:

 • Chatten en nieuwe mensen ontmoeten
 • Daten
 • Daten met een doel
 • Zien hoe het loopt
 • Een vaste relatie
 • Categories