• ENG 089-567-3688 | THAI 087-643-0690
  • Soi 2 Kor, Tumbol Haiya, A. Muang Chiang Mai 50100

Blog

Nvidia Videokaart Driver Bestanden Opruimen

November 9, 2021 By Drivere Comments Off

Een beeldscherm is plug and play die heeft geen driver nodig, de video kaart in de pc dan weer wel want anders kan er van de extra mogelijkheden geen gebruik worden gemaakt. Als de nvidia kaart niet compatible is dan kun je een super de luxe beeldscherm aansluiten maar zonder resultaat.

  • Over wat voor laptop gaat het exact, wie weet wordt het vaker gemeld.
  • Zoals het geluid wat niet meer werkt of problemen met een zwart scherm.
  • Ik laat hierna zien welke drivers deIntel Driver Update Utilityaanraadt en welke er op de Asus site te vinden zijn.
  • Moet eerst stuurprogramma’s verwijderd en opnieuw geïnstalleerd worden, kijk danhiervoor meer informatie.

Check daarom regelmatig of er een nieuwe update beschikbaar is en installeer deze update. Of je download de GeForce Experience software die dit automatisch voor je controleert en waarmee je de update eenvoudig installeert. Wanneer je geen problemen hebt met de weergave op je monitor, dan heb je geen nieuwe driver voor je grafische kaart nodig. Wanneer je de computer daarna opnieuw opstart, zal niet meer automatisch gezocht worden naar nieuwe drivers voor je grafische kaart. Zelf de grafische kaart in uw pc vervangen en updaten is niet heel moeilijk.

Windows Downloaden

Sony raadt u ten zeerste aan om altijd zo snel mogelijk de nieuwste update voor uw apparaat te installeren nadat deze is uitgebracht. Als u dit niet doet, kan uw apparaat worden blootgesteld aan beveiligingsrisico’s en/of werkt het apparaat mogelijk niet meer naar behoren. Als je grafische kaart nu goed werkt, hoef je daarvoor geen nieuwe drivers meer te installeren.

kunnen Windows-stuurprogramma's werken op linux?

Sluit vervolgens de computerbehuizing en zet de pc weer terug op zijn plek. Koppel vervolgens alleen monitor, muis en toetsenbord aan, en sluit het stroomsnoer aan. Zodra u hebt getest of de pc goed werkt met de nieuwe grafische kaart, kunt u de rest van de randapparaten aansluiten. Zoals ik al eerder schreef heb ik de pc middels systeemherstel naar een eerder punt hersteld en de rest van het register hersteld met ccleaner en glary utilities. Bij apparaatbeheer staat mijn oude videokaart gewoon weer. Bovendien kan ik gewoon simsen en alles doen wat ik wil op de PC.

why Wont My Pc Connect To Wi

Het kan geen kwaad om eerst de huidige status te bekijken, door te klikken opBestaande instellingen weergeven en dan opVolgende . Je ziet dan links de categorieën waarvoorVerifier is ingeschakeld. Als je klikt op een component in Driver Detective, dan kan je rechtsonder klikken op Device Info, en op het 1e tabblad kan je dan zien wat hij van plan is. Ik gok toch maar op de nieuwste versie, en dat de Gigabyte-site een beetje achter loopt. Zoals hierboven gezegd heb ik ook nog geprobeerd m.b.v.Driver Genius naar een nog hogere versie te komen, maar dat liep jammerlijk mis.

Kennelijk zijn er ‘namaak’chipsets in de handel waar Prolific niets aan heeft verdiend. In de nieuwe driver versie wordt de werking van de PL-2303 XA chipset bewust geblokkeerd. In tegenstelling tot onder XP kan dit programma ook geen driver vinden. Het lijkt er bijna op alsof de harde schijf 2 keer opnieuw herkend moest worden door de 2 Windows XP computers om hem aan de praat te krijgen. Ik heb trouwens nog een 3e XP laptop waarop ik het kan proberen. Als daar nog iets anders op gebeurd wordt dat hier Conexant stuurprogramma’s vermeld. Tussendoor had ik de harde schijf een keer uitgezet (zit een aan/uit-knop op), en later nog weer eens aangezet.

Hetzelfde geldt wanneer u simpelweg waarde hecht aan goed beeld. Voor een dergelijke kaart bent u doorgaans tussen de 150 Euro en 200 Euro kwijt. Technisch gesproken verwerkt de grafische kaart de computerbewerkingen welke op uw beeldscherm moeten worden getoond.

Categories